Ervaar de kracht van zonne-energie met Durastroom

Zonnepanelen vangen zonlicht op en zetten dit om in elektriciteit die u kunt gebruiken om bijvoorbeeld lampen te laten branden, elektronica op te laden of uw huis te verwarmen. Ze zijn milieuvriendelijk, verminderen de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en besparen geld op uw energierekening. Daarnaast bieden wij tot wel 25 jaar garantie op uw zonnepanelen! Durastroom is gespecialiseerd in het verkopen en installeren van hoogwaardige zonnepanelen en helpt jou graag bij het maken van de beste keuze voor jouw huis of bedrijf.

Verken de unieke voordelen van Durastroom en
ontdek waarom steeds meer mensen voor ons kiezen!

Energiebesparing op maat

Op maat gemaakte zonnepaneeloplossingen voor optimale energiebesparing in uw woning of bedrijf.

Hoogwaardige kwaliteit

Zonnepanelen van topkwaliteit voor duurzame en betrouwbare energieopwekking.

Deskundige installatie

Professionele installatie van zonnepanelen door ervaren experts voor optimale prestaties.

Uitstekende service

Klantgerichte service en ondersteuning gedurende het hele proces, van advies tot nazorg.

De volledige installatie in 4 simpele stappen uitgelegd

Als je kiest voor onze zonnepaneleninstallatie, dan kun je rekenen op een team van ervaren professionals die jouw installatie van begin tot eind regelen. We beginnen met een persoonlijk advies, waarbij we samen kijken naar de specifieke wensen en mogelijkheden van jouw woning.

Op basis van deze informatie maken we gebruik van onze geavanceerde software om een systeemontwerp te maken dat het best past bij jouw situatie. Hierbij houden we rekening met factoren als de beschikbare ruimte, het daktype en de oriëntatie van het dak ten opzichte van de zon.

Als het ontwerp klaar is en jij akkoord hebt gegeven, dan wordt er een afspraak gemaakt voor de installatie. Onze vakkundige installateurs komen langs en monteren de panelen op een veilige en efficiënte manier op jouw dak. Ook wordt de omvormer geplaatst die ervoor zorgt dat de opgewekte stroom omgezet wordt naar bruikbare energie.​

Na de installatie worden de zonnepanelen aangesloten op het elektriciteitsnetwerk en wordt het systeem in werking gesteld. Onze experts zorgen ervoor dat alles optimaal werkt en de energieopbrengst gemonitord kan worden. Bovendien geven wij advies over hoe je het beste gebruik kunt maken van de opgewekte energie.​

Als alles geïnstalleerd en getest is, dan kan je zorgeloos genieten van de voordelen van zonne-energie. En ook daarna staan wij nog voor je klaar voor eventuele vragen of onderhoud.​

Duurzame energieoplossingen voor een groenere toekomst.

We zijn trots om hoogwaardige en betaalbare zonnepanelen en laadpalen aan te bieden, waarmee onze klanten hun energieverbruik verminderen en hun ecologische voetafdruk verkleinen. Onze tevreden klanten zijn het bewijs van onze inspanningen.

Jitu Raiyan, Amsterdam

Uitstekende zonnepanelen en garanties voor tevreden klanten.

4.7/5

John Harten, Aalsmeer

Professioneel en vriendelijk installatiebedrijf met geweldige service.

4.7/5

Alexa Pauw, Hoorddorp

Ik ben zeer tevreden met Durastroom's installatie.

4.7/5

Eline de Graaf, Alkmaar

De mannen van Durastroom hebben snel en vakkundig mijn nieuwe zonnepanelen geïnstalleerd.

4.7/5

Kristian de Vries, Haarlem

Snelle en efficiënte installatie van hoogwaardige zonnepanelen.

4.7/5

Hoe werkt het?

Doe de dakscan

Ontdek de energiepotentie van uw dak en laat ons uw ideale systeem ontwerpen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Maak kennis met onze experts en bespreek uw wensen en mogelijkheden, zodat wij u kunnen adviseren over de best passende oplossing.

Offerte

Ontvang een gedetailleerde offerte, met daarin alle kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

installatie

Laat onze ervaren installateurs uw zonnepanelensysteem vakkundig en snel installeren, zodat u direct kunt beginnen met besparen op uw energierekening.

Laat ons samen de zon omarmen!

Laat ons samen de zon omarmen! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw huis kunnen transformeren in een duurzame oase.

Neem contact met ons op