Antwoorden op uw meest gestelde vragen

Zonnepanelen zijn apparaten die zonne-energie opvangen en omzetten in elektrische energie. Ze zijn samengesteld uit zonnecellen die in serie zijn geschakeld. Wanneer het zonlicht op de cellen valt, worden de elektronen geëxciteerd en stromen ze door de cellen om stroom te genereren.

Zonnepanelen bieden een duurzame en milieuvriendelijke manier om je eigen energie op te wekken, waardoor je bespaart op je energierekening. Door het plaatsen van zonnepanelen verhoog je de waarde van je woning en draag je bij aan een beter milieu.

Bij ons kunt u de complete installatie binnen 4 weken verwachten. Het installeren van de zonnepanelen zelf gebeurt binnen 1 dag.

U kunt een offerte aanvragen door onze dakscan uit te voeren op onze website. Binnen 24 uur nadat u de scan hebt voltooid, sturen wij u een offerte.

Wij geven 25 jaar garantie op de panelen die wij installeren en werken uitsluitend met erkende leveranciers van A-kwaliteit panelen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten waarborgen.

Wij kunnen met behulp van satellietbeelden uw dak inspecteren en vaststellen of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarnaast kunnen we ook de meest gunstige ligging van de panelen bepalen.

Ja, bij ons kunt u de opbrengst van uw zonnepanelen volgen op uw mobiel. Hiermee kunt u zien hoeveel energie uw panelen opwekken en hoeveel u bespaart op uw energierekening.

Zeker weten, wij bieden ook laadpalen aan voor elektrische auto’s. Wij werken alleen met erkende leveranciers van A-kwaliteit laadpalen om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke ervaring hebben met hun elektrische auto’s. Wij bieden verschillende soorten laadpalen aan, geschikt voor zowel thuis- als zakelijk gebruik. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze laadpalen en de installatiemogelijkheden