Thuisbatterij

Een thuisbatterij is een slimme oplossing die je zelf opgewekte zonne-energie opslaat.

Overtollige energie die overdag wordt opgewekt, wordt opgeslagen en kan later, bijvoorbeeld ’s avonds of ’s nachts, worden gebruikt.

Airco reviews

Beoordeeld met een 4,9 op Google Reviews.

Waarom je voor een thuisbatterij kiest

Voordelen

✓ Maximale energieopslag

Sla overtollige zonne-energie op en gebruik deze op elk gewenst moment

✓ Lagere energiekosten

Verminder je afhankelijkheid van energieleveranciers en bespaar op je energierekening.

✓ Gebruiksgemak en controle

Volg je energieverbruik en opslag in real-time via een handige app.

Verdien en bespaar geld met een thuisbatterij

Een thuisbatterij is een slimme accu die elektriciteit opslaat voor later gebruik. Perfect in combinatie met zonnepanelen of tijdens periodes met lage stroomtarieven.

Dit betekent dat je niet afhankelijk bent van de zon om van groene stroom te genieten. Nu binnen 4 tot 5 jaar terugverdiend!

Thuisbatterij kopen | installatie

Besparen op je energierekening en zorgeloze service

Ons doel is simpel: lagere energiekosten voor jou en service waar je niet over na hoeft te denken. 

Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is, terwijl wij zorgen voor een thuisbatterij die jou onafhankelijk maakt.

Waarom je voor Dura Stroom kiest

600+ klanten zijn blij met ons werk.

We zijn altijd eerlijk over onze prijzen, je ziet meteen wat het kost. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Dat vinden wij belangrijk.

Thuisbatterij installatie

Merken waar we voor kiezen met scherpe prijzen

Onze gekozen merken

Lees wat klanten zeggen over ons​

Airco reviews

Beoordeeld met een 4,9 op Google Reviews.

Onze werkwijze

Thuisbatterij aanvraag

Vul eenvoudig ons aanvraagformulier in, zodat we snel contact met je kunnen opnemen.

Persoonlijk advies met een glimlach

Een van onze specialisten bespreekt samen met jou de situatie. We kijken samen naar je huis en bieden advies dat aansluit op jouw specifieke wensen.

Offerte en inplannen

Na het advies krijg je een vrijblijvende offerte. Als je akkoord gaat, plannen we samen de installatie op een moment dat jou uitkomt.

Installatie en support

Binnen vier weken zorgen onze monteurs voor een professionele en snelle installatie. Na de installatie krijg je uitleg over het gebruik, en ons team blijft altijd beschikbaar voor al je vragen.

Meer dan 600+ blije klanten

5

Sterren Google reviews

10+

Jaar ervaring in de sector

6+

Gecertificeerde installateurs

Ontvang nu -21% op jouw thuisbatterij

Wist je dat je bij de aanschaf van een thuisbatterij nu profiteert van een btw-verlaging van 21% naar 0%? Via de Belastingdienst kun je in veel gevallen de 21% btw terugvragen. Wij helpen je hier graag mee verder. Weten hoe dit werkt? Neem contact met ons op!

Vraag een offerte aan

Vul je gegevens in en ontvang een offerte op maat, helemaal voor jou.

Veelgestelde Vragen

Hoe werkt een thuisbatterij?

De batterij vangt overtollige elektriciteit op wanneer je zonnepanelen meer energie opwekken dan je verbruikt. Deze opgeslagen stroom kan op een later moment worden gebruikt, zoals ’s nachts of bij stroomuitval.

De batterij vangt overtollige elektriciteit op wanneer je zonnepanelen meer energie opwekken dan je verbruikt. Deze opgeslagen stroom kan op een later moment worden gebruikt, zoals ’s nachts of bij stroomuitval.

De voordelen zijn onder andere lagere energiekosten, meer energie-onafhankelijkheid en een efficiënter gebruik van zelf opgewekte energie.

De kosten zijn in de afgelopen jaren gedaald, en de gemiddelde terugverdientijd ligt tussen de 4 en 5 jaar, afhankelijk van je verbruik en de energieprijzen.

Een thuisbatterij is vooral geschikt voor huizen met zonnepanelen, maar kan ook nuttig zijn voor huishoudens zonder zonnepanelen die gebruik willen maken van dynamische energietarieven​.

Thuisbatterijen hebben verschillende capaciteiten, variërend van 4 kWh tot meer dan 15 kWh. 

Een thuisbatterij verhoogt je onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet, helpt je energiekosten te verlagen, en biedt een back-up bij stroomuitval. Ook draagt het bij aan een duurzamere levensstijl door het maximaliseren van het gebruik van hernieuwbare energie.